Informatie

Algemene informatie

Handig om te weten

MELD JE AAN OM ONS TE HELPEN

Het Cranendoncks Verbroederingsbal is een feest voor carnavalsfanaten en georganiseerd door carnavalsfanaten. We zijn altijd op zoek naar verenigingen, sportclubs of individuen die ons willen helpen met de opbouw en organisatie.

Voor het Cranendoncks Verbroederingsbal geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Als bezoeker moet je je altijd kunnen legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

Bezoekers worden voorafgaand aan het evenement gefouilleerd. Bezoekers die hier niet aan mee willen werken kunnen per direct van het evenement verwijderd worden.

De organisatie van het Cranendoncks Verbroederingsbal kan personen bij wangedrag of het overtreden van deze huisregels de toegang weigeren of verwijderen van de locatie van het evenement.

Tijdens het Cranendoncks Verbroederingsbal is er camerabewaking aanwezig. Indien nodig zullen de beelden beschikbaar worden gesteld aan de politie en justitie.

Tijdens het Cranendoncks Verbroederingsbal kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen en openbaar te maken.

Parkeer op de door de organisatie aangegeven terreinen. Auto’s die elders worden geparkeerd kunnen worden weggesleept.

Het is NIET mogelijk om tussentijds de locatie van het evenement te verlaten. Eenmaal buiten moet een nieuw ticket worden aangeschaft om weer toegang te krijgen tot het evenement.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en de medewerkers.

Consumptiemunten zijn enkel te gebruiken tijdens deze editie en niet inwisselbaar voor geld.

Het Cranendoncks Verbroederingsbal voert een zero tolerance beleid op het gebied van drugs.

Roken is NIET toegestaan in de feesttent. Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van het feest.

Het betreden van de plaats van het evenement is geheel op eigen risico.

De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade en/of letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

Het is verboden de volgende zaken mee te nemen: professionele foto, film- en andere (geluids- en/of beeld-) opnameapparatuur, (alcoholhoudende) dranken, voedsel, deodorant, parfum, drugs, glaswerk, blik, vuurwerk, plastic flessen, (vuur-)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Bij het in bezit hebben van wettelijk verboden zaken zoals vuurwerk of wapens zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.

Het aftellen is begonnen!
12 dagen
12 uur
12 minuten
12 seconde
Koop nu je tickets!
Home Line-up Informatie Ticketshop